Aanbod outdoor-
groepslessen

In verband met de maatregelen omtrent het corona virus geven we momenteel al onze lessen buiten. Dit doen we op twee locaties: Heemskerkse duinen of bij Personal gym Heemskerk.

Corona maatregelen

In verband met de maatregelen omtrent het corona virus geven we momenteel al onze lessen buiten. Dit doen we op twee locaties: Heemskerkse duinen of bij PersonalGym Heemskerk.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers mee doen aan een les, zo kunnen we persoonlijke begeleiding blijven bieden. We hopen je snel te zien bij een van onze outdoor groepslessen!

Meer informatie omtrent ons aanbod vind je verder op deze pagina. Bent je geïnteresseerd? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of via ons telefoonnummer.

Aanbod outdoor-groepslessen

Een overzicht van ons aanbod outdoor-groepslessen met daarbij de tijden en locatie waar deze plaats zullen vinden.

Bootcamp beginners

Full body workout. Tijdens de training voer je oefeningen uit zonder materiaal. Je maakt volledig gebruik van je lichaamsgewicht. De les is een combinatie van kracht en conditie. Tijdens deze training is het hardlopen minimaal.

Maandag19.30 – 20.30 uur
Dinsdag19.15 – 20.15 uur
Woensdag19.30 – 20.30 uur
Zaterdag10.00 – 11.00 uur

Locatie: Duinen Heemskerk. Ingang Patatoloog. 5 minuten voor aanvang van de les verzamelen bij de parkeerplaats.

Bootcamp gemiddeld/gevorderd

Full body workout. Tijdens de training voer je oefening uit zonder materiaal. Je maakt volledig gebruik van je lichaamsgewicht. De les is een combinatie van kracht en conditie. Tijdens deze training wordt er veel hardgelopen in een hoog tempo.

Maandag19.30 – 20.30 uur
Woensdag19.30 – 20.30 uur
Zaterdag09:00 – 10:00 uur

WOD

Tijdens de training voer je oefeningen uit met gewichten. De les bestaat uit een skill (warming up, voorbereidend op krachtonderdeel), een krachtonderdeel (intensief een spiergroep trainen) en een conditioneel gedeelte. Omdat je iedere dag een andere spiergroep traint, zul je tijdens deze training sneller spieropbouw ervaren! Daarnaast zijn er ook volledig conditionele WOD’S. 40 minuten lang oefeningen uitvoeren met en zonder gewicht. Benieuwd wat we gaan trainen? Je vindt de WOD’s altijd in de agenda.

Maandag09.00 – 10.00 uur
Dinsdag09.00 – 10.00 uur
Woensdag09.00 – 10.00 uur
Donderdag09.00 – 10.00 uur
Vrijdag09.00 – 10.00 uur
Zaterdag09.00 – 10.00 uur

Locatie: PersonalGym Heemskerk. Adres: Jan Ligthartstraat 71.

Yoga

Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. In iedere yogales doen we een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

Dinsdag18.00 – 19.00 uur

Locatie: Duinen Heemskerk. Ingang Patatoloog. 5 minuten voor aanvang van de les verzamelen bij de Parkeerplaats.

Ben je geïnteresseerd in ons aanbod outdoor fitness en groepslessen?

Neem dan direct contact met ons op!

* velden zijn verplicht.